NACIONALNA DISTRIBUCIJA – INTEGRALOG

Razvili smo nacionalnu distribucijsku mrežu kojom osiguravamo maksimalnu pokrivenost teritorija i mogućnost dostave paketnih i paletnih pošiljaka unutar 24-48 sati.

Nudimo organizaciju prijevoza od malog paketa, sve do prijevoza velikih količina uz individualna logistička rješenja prilagođena zahtjevima i potrebama klijenata. Naglasak usluge je na kvaliteti i brzini dostave, dostupnosti informacija i mogućnost nadzora nad pošiljkama.

Pouzdan smo partner web trgovina

Integralog dostava vodeći je pružatelj usluge dostave proizvoda na željenu adresu kupca. Prilagođavamo se specifičnim zahtjevima internetske prodaje, te na brz i pouzdan način omogućavamo dostavu robe do krajnjeg kupca. Konstantnim unapređenjem softwarske podrške Integralog dostava u svakom trenutku omogućava Vaš uvid u proces dostave i statuse pošiljaka, te garantira kvalitetu i brzinu procesa.

Odlično za Vaše poslovanje

Za Vas obavljamo dostave klasične dostave paketa i paleta u roku od 24h, 48h, 72h na području cijele BiH.

Na našu distribuciju se možete osloniti, kod nas imate sve usluge na jednom mjestu.

JER MI PREDSTAVLJAMO VAS

Svjesni smo da Vas kao naručitelja predstavljamo na adresi primatelja Vaših pošiljaka, te da osim same profesionalnosti dostavljača, posvećujemo veliku pozornost i resurse na vozni park kojemu je prosječna starost 1,5 godina, te da su naši dostavljači profesionalno opremljeni i uniformirani u skladu našeg vizualnog identiteta.

Za više informacija o ovoj usluzi molimo kontaktirajte nas putem kontakt obrasca kontakt forme ili na mail: info@integralog.ba