O nama. Naša Vizija. Naša Misija.

Kompanija Integralog d.o.o. svoje korijene doseže još iz 2008. osnivanjem kompanije u Republici Hrvatskoj. Nastavno na razvoj i iskustvo koje smo postigli na tom tržištu, Integralog d.o.o. u Bosni i Hercegovini počinje sa radom u 2014. godini. Sam naziv kompanije je složenica od “integralna logistika“. To je ono što kompanija ima u svojoj viziji i fokusu – LOGISTIKA I TRANSPORT – pružiti klijentu kompletan servis od dovoza robe sa mjesta njezinog nastanka ili kupovine, preko carinjenja, do skladištenja, manipulacije, distribucije, te naravno povratne logistike.

Naš visokoobrazovani tim koji se sastoji od specijalista sa dugogodišnjim iskustvom iz područja logistike, informatike, maloprodaje i organizacije poslovnih procesa, svoje znanje iz ukupnog poslovanja preduzeća koristi u izradi najboljeg individualiziranog (custom made) logističkog rješenja za pojedinog klijenta.

Usluga koju naša tvrtka pruža je tzv. 3PL usluga (third party logistics), čija je osnova sveukupna briga o toku roba naših klijenata od mjesta njezina nastanka do mjesta krajnje potrošnje na najracionalniji način. Klijentima su na raspolaganju savremene tehnološke prednosti, te kompletna logistika i transport.

Našim skladišno manipulativnim procesima upravlja WMS (warehouse management sistem) posebno prilagođen pružanju logističke usluge našim klijentima, te je cjelokupno poslovanje od prvog dana naslonjeno na “cloud” tehnologiju. Time Integralog postiže u dijelu IT -a fleksibilnost, varijabilni trošak, kvalitetnu podršku, dostupnost novih tehnologija… to je zapravo sve ono što i klijent koji outsource-a svoje skladište dobiva – bržu, kvalitetniju i naravno jeftiniju uslugu.

SKLADIŠNI PROSTORI

Adekvatan i profesionalani skladišni prostori.

TEHNOLOGIJA

Korištenje najmodernijih tehnologija za precizniji i brži rad u skladištu.

POVEZIVANJA SISTEMA

Mogućnost automatskog povezivanja poslovnih sistema.

PODACI & PODACI

Detaljne i precizne podloge za kvalitetnu analizu isporuka.

WMS SISTEM

Upravljanje zalihama pomoću suvremenog WMS sistema za upravljanje skladištem.

ZADOVOLJSTVO KORISNIKA

Zadovoljstvo klijenata i krajnjih korisnika nam je od izuzetne važnosti.

Naša Vizija

Prvi izbor u segmentu integralne logistike, te dodana vrijednost za privredu i društvo u cjelini.

Naša Misija

Kvalitetnim  i pouzdanim rješenjima kontinuirano gradimo i održavamo zadovoljstvo naših klijenata koji nas prepoznaju kao sigurnog i pouzdanog partnera.

integralog-bih-tim

NAŠ TIM

Naš visokoobrazovan tim, sastavljen od specijalista s dugogodišnjim iskustvom iz područja logistike, informatike, maloprodaje, organizacije poslovnih procesa, omogućuje Vam dodatnu vrijednost u procesu outsourcing-a ovih usluga, jer će svoje znanje iz ukupnog poslovanja preduzeća iskoristiti u izradi najboljeg logističkog rješenja krojenog isključivo za Vas.

OSNOVNE INFORMACIJE

Naziv kompanije: Integralog d.o.o.
Sjedište: Hasana Merdžanovića bb,
BiH-71320 Vogošće

ID: 4201981760000
PDV: 201981760000
IBAN: BA3933872048 7768 1281

Osobe ovlaštene za zastupanje:
Dženan Korjenić – direktor