Međunarodni transport

U današnje vrijeme uspješno poslovanje uvjetovano je brzim donošenjem odluka i brzim reakcijama, stoga smo nedavno ojačali naš tim u odjelu međunarodnog transporta kako bi zadržali razinu kvalitete na koju su naši klijenti navikli. INTEGRALOG svojim višegodišnjim iskustvom u području organiziranja transporta kotira vrlo visoko, poglavito u segmentu zadovoljstva klijenata, a međunarodni transport svakako je jedan od njih.

U svom poslovanju koristimo vozni park sačinjen od modernih kamiona i kombi vozila koja zadovoljavaju Euro 6 standarde, kao i ugovornu saradnju s mnogobrojnim renomiranim domaćim i inostranima partnerima. Takvim načinom rada INTEGRALOG za svoje klijente ugovara konkurentne tržišne cijene transporta s optimalnim tranzitnim vremenom. Ukratko rečeno mi ćemo preuzeti, transportirati i isporučiti Vašu robu u najkraćem mogućem vremenu, po najboljoj mogućoj cijeni.

Kad je međunarodni transport u pitanju, fokus INTEGRALOG djelovanja je na djelomičnim i kompletnim direktnim utovarima, te prema potrebi organiziramo specijalne izvangabaritne transporte. Organizaciju transporta roba vršimo na području Zapadne i Istočne Europe kao i Rusije.

Ako imate potrebe za transportom roba ili imate pitanja vezano za transport, naše odjel međunarodnog transporta stoji Vam na raspolaganju. Rado će pomoći savjetom, stručnim mišljenjem ili preporukom kako bi pronašli najbolje rješenje za Vaše poslovanje.

Za više informacija o ovoj usluzi molimo kontaktirajte nas putem kontakt obrasca kontakt obrasca ili na mail: info@integralog.ba